Adaptacije stanova

Adaptaciji objekta (stan, kuća, poslovni prostor, cijela zgrada) u tehničkom je smislu mudrije pristupati cjelovito na način da se odjednom renovira cijela nekretnina jer se jedino u tom slučaju mogu izmijeniti svi vitalni dijelovi građevine (glavne instalacije, fasada i fasadna stolarija, i sl.) koji presudno utječu na vrijeme eksploatacije objekta nakon adaptacije. Kvalitetnom i kompletnom adaptacijom stana ili kuće produžujemo vijek trajanja i mogućnost eksploatacije za slijedećih 30 do 50 godina. Takva cjelovita i opsežna adaptacija je dugoročno gledajući najekonomičnija i najkomotnija jer nakon nje o majstorima duže vrijeme ne morate razmišljati što je u pravilu svima veliki problem.

Sistemom ključ u ruke dobiva se kompletna garancija na izvođenje svih radova, dok je sa druge strane kod pojedinačnih izvođača radova nekvalitetan rad dio stvarnosti i nažalost sve učestalija praksa. Adaptacija po principu ključ u ruke predstavlja prednost u smislu brzine i kvalitete izvedbe radova, jer se prilikom povjeravanja adaptacije na više izvođača ili poduzeća ona oduži i financijski i vremenski. Kako u svoj novi dom svatko želi useliti što prije, tako je i ovaj sistem puno poželjniji i praktičniji. Dobro isplaniranom i kvalitetno odrađenom adaptacijom ostvarite topliji, atraktivniji i ugodniji dom prema željama i potrebama koje Vam najviše odgovaraju.

Također adaptacijom po sistemu ključ u ruke dobiva se kompletna garancija na izvođenje svih radova, što nije slučaj kod pojedinačnih izvođača radova, koji često za nekvalitetan rad krive druga poduzeća i druge izvođače radova.

Upravitelj Valgrad d.o.o.